Mesto Kolárovo

Gúta város

A város hivatalos honlapja

ÉRTESÍTÉS

1

2022. február 7-től elérhetővé válik az összes mobiltelefonon használható EWA applikáció, ami a háztartási hulladék gazdálkodásának nyomon követesére szolgál, segíti a lakosokat, hogy figyelemmel kísérhessék az általuk kitermelt szemét mennyiségének alakulását.

Az applikáció működéséhez az alábbi dolgokat kell tennie:

1. Szükség van az Ön telefonjához tartozó e-mail címre.

2. Nagyon fontos, hogy erről küldje el nekünk az igénylő üzenetét az odpad@kolarovo.sk e-mail címre, amiben kérjük leírni a nevét, lakcímét és a telefonszámát. Ezáltal tudjuk beazonosítani, hogy kihez tartozik a kérés az alkalmazás használatát illetően.

3. Mi az Ön e-mail-címére elküldjük a regisztrációs linket tartalmazó levelet. Meg kell nyitnia az e-mailt, és rá kell kattintania a linkre. 

4. Ezután Önnek az e-mailben található „jelentkezési regisztráció” linkre kell kattintania. Ezzel a regisztrációs űrlapra jut, ahol megadja bejelentkezési e-mail címét, és létrehozza saját jelszavát

5. Ezután az Önnek a saját mobiltelefonján le kell töltenie az ewa - e-waste analystics applikációt. Erre a megnyitott linkben is kérni fogják Önt. Maga az EWA mobilalkalmazás a használt mobiltelefontól függően a megfelelő online áruház Google play vagy Apple AppStore ikonjára kattintva tölthető le.

6. A letöltött alkalmazásnak köszönhetően követheti, mennyi hulladékot szállítottak el a háztartásából, illetve jelzést kap a közelgő hulladékszállítási napról vagy az esetleges változásokról is.

Amennyiben segítségre van szüksége az applikáció letöltéséhez, ezt megteheti személyesen a Gútai Városi Hivatal 23-as irodájában vagy a 035 79 00 926-os telefonszámon is. Kérjük minden esetben legyen kéznél a mobiltelefonja!

Hozzáadás dátuma: 7. 2. 2023 8:30
Legutóbbi frissítés dátuma: 7. 2. 2023 8:34
Szerző: Beáta Forró

Események

logologologologo

segitség

Aktuális időjárás

ma, csütörtök 28. 3. 2024
közepes eső 17 °C 8 °C
péntek 29. 3. erős felhőzet 18/6 °C
szombat 30. 3. szórványos felhőzet 22/13 °C
vasárnap 31. 3. szórványos felhőzet 22/13 °C