Mesto Kolárovo

Gúta város

A város hivatalos honlapja

Az új egészségügyi központ átadása - városi művelődési központ tetőszerkezetének szigetelése - Omikron vírus a Gútai Panzióban

Az új egészségügyi központ átadása - városi művelődési központ tetőszerkezetének szigetelése - Omikron vírus a Gútai Panzióban

Az új egészségügyi központ átadása - városi
művelődési központ tetőszerkezetének szigetelése - Omikron vírus a Gútai Panzióban

Szinte naponta keresnek meg a gútai lakosok, hogy mikorra várható az új egészségügyi központ átadása. Szerdán, azaz 2022. január 26-án megkezdődik a hivatalos átvétel, átadás (kolaudáció). 
 
Minden jel arra mutat, hogy néhány héten belül már használhatják az egészségügyi szolgáltatást igénylő lakosaink. Örülök, hogy megmutatkozott az, hogy ha egy önkormányzat összefog, fontos dolgokat tud létrehozni Gúta Városáért. Mindent megteszünk azért, hogy 2023 tavaszán folytatódhasson a rendelőintézet további bővítése, korszerűsítése. 
 
Téli időjárás ide vagy oda megkezdődött a mai napon a városi művelődési központ tetőszerkezetének szigetelése. A kivitelező vállalta, hogy a hideg ellenére, egy új tökéletes szigetelést kap a lapostetős rész. Erre garanciát is vállalt.
 
Murányi György igazgató úr néhány perce értesített, hogy megjelent az Omikron vírus a Gútai Panzióban. A jelenlegi érvényes egészségügyi előírások értelmében tilosak a látogatások, csomagot szabad beküldeni. Kérjük a hozzátartozók megértését és türelmét!
Horváth Árpád
polgármester
Hozzáadás dátuma: 25. 1. 2022 12:03
Legutóbbi frissítés dátuma: 25. 1. 2022 12:11
Szerző: Orsolya Morovičová