Mesto Kolárovo

Gúta város

A város hivatalos honlapja

Petíció az R7 gyorsforgalmi út bővítéséért

Petíció az R7 gyorsforgalmi út bővítéséért 1

Petíció az R7 gyorsforgalmi út bővítéséért

Öt település (Dunaszerdahely, Érsekújvár, Gúta, Komárom és Naszvad) képviseletében petíciós kezdeményezés indult, amely egyre tarthatatlanabb közlekedési terheléssel és gondokkal foglalkozik a térségben.
 
A petíció három fontos pontot tartalmaz: az első az R7-es kiépítésének folytatása, mert így az R7-es vonalán lévő települések tehermentessé válnának. A másik fontos dolog, hogy a kormány nagyobb pénzcsomagot csoportosítson az útfejlesztésekre. Gyakorlatilag a megjelent listákon a pénz csak arra elég, hogy befejezzék azokat a munkálatokat, amelyeket már elkezdtek. A harmadik pont: legyen igazságosság a regionális támogatások elosztásában. 
 
A petíció az alábbi linken tölhető le, illetve 2021. november 15-től a Gútai Városi Hivatal iktatójánál is aláírható. Kérjük azon polgárok segítségét, akik aktívan részt vennének az aláírások gyűjtésében, hogy töltsék le a petíciós íveket, és az aláírásokkal betöltött petíciós íveket adják le a városi hivatal iktatójában. Egy petíciós íven 10 támogató aláírásra van lehetőség.
 
 
Köszönettel,
 
Horváth Árpád
Gúta Város polgármestere
Hozzáadás dátuma: 12. 11. 2021 11:29
Legutóbbi frissítés dátuma: 12. 11. 2021 11:43
Szerző: Orsolya Morovičová