Mesto Kolárovo

Gúta város

A város hivatalos honlapja

Közlekedésbiztonsági intézkedések

Közlekedésbiztonsági intézkedések 1

Balesetek sajnos mindig előfordulnak, legtöbbször figyelmetlenség vagy a közlekedési szabályok be nem tartása végett. Halász Béla polgármester a lehető legnagyobb biztonság érdekében a több intézkedést is hozott

Mint ismeretes,  súlyos baleset történt a Győri utcában, a szlovák tannyelvű alapiskola közelében található gyalogos-átkelőhelynél. Egy gyerekotthonos kisdiák átfutott az úton és az arra haladó gépjármű elütötte. A gyermek nyílt lábtörést szenvedett és kórházba szállították. A legfrissebb információk szerint a kisfiú állapota stabil, már műthető.
Balesetek sajnos mindig előfordulnak, legtöbbször figyelmetlenség vagy a közlekedési szabályok be nem tartása végett. Halász Béla polgármester a lehető legnagyobb biztonság érdekében a következő intézkedéseket hozta:
1. Holnaptól a városi rendőrség minden egyes tanítási napon 7:15-től 8:10 percig biztosítja a biztonságos átkelést az iskoláinknál. /Palkovich utca, Győr utca/.
2. A város május végéig biztonsági kamerát telepít a Győr utcai és a Palkovich utcai gyalogátkelőhöz.
3. A következő hetekben a városi és az állami rendőrség bevonásával közlekedésbiztonsági oktatás tartása a gyerekek számára az iskoláinkban.
Hozzáadás dátuma: 25. 4. 2023 13:25
Legutóbbi frissítés dátuma: 25. 4. 2023 13:30
Szerző: Beáta Forró